Забезпечення енергетичними ресурсами має бути одним із пріоритетів бізнеса

Важко знайти галузь, яка б не потребувала природного газу для робочих потреб. І якщо на великому металургійному або машинобудівному підприємстві цей ресурс залучений у технологічних операціях, то в банку або готелі він знадобиться для створення співробітникам та клієнтам комфортних умов перебування.

Незважаючи на напрям, у якому працює ваш бізнес, треба, щоб вас обслуговував надійний постачальник природного газу в Україні. До групи лідерів у цій галузі належить компанія «Тепла», що працює на ринку, починаючи з 2015 року. За цей відносно недовгий період вона поставила замовникам понад 374 млн м³ ресурсу. Нині TEPLA є одним із найбільших постачальників природного газу для непобутових клієнтів, тобто для різноманітних підприємств.

 

Цікаві ділові пропозиції

«Тепла» є трейдером, співпрацює з постачальниками, які мають хорошу репутацію. Одним із найважливіших завдань компанії є забезпечення енергетичної безпеки для клієнтів за будь-яких обставин. Щоб досягти цього, використовуються диверсифіковані потужності. Для компанії неважливий формат тих, з ким вона співпрацює. Це може бути як ФОП, так і велике підприємство чи промислова група. Серед суб’єктів підприємницької діяльності, що довірили свою енергетичну безпеку «Тепла», є такі:

«Агровіста»; «Клуб Сиру»; «Сільпо»; «Епіцентр»; хлібні заводи Дніпра; «ВітАгро»; «Верес»; «Зіберт»; «Інтерджус»; «Фора» та інші.

Перераховані компанії не лише є успішними. Вони формують економіку України і відомі за її межами. І якщо постачальнику природного газу довіряють такі гіганти, є сенс налагодити співпрацю з ним і вам.

Професійний підхід

Компанія «Тепла» здійснює постачання природного газу відповідно до норм та умов, які встановлені законодавством України. Перед тим як почати співпрацю, ретельно обговорюються з клієнтом особливості його бізнесу, адже кожна галузь має свої особливості і, відповідно, потреби у енергетичних ресурсах, зокрема, у природному газі. Це робиться з метою пропонування найвигідніших умов, які б гарантували довготривалу співпрацю.  

Щоб клієнт впевнено почувався, до його послуг пропонується персональний менеджер. Він супроводжуватиме його на всіх етапах співробітництва. Він вирішуватиме робочі або форс-мажорні питання, що пов’язані з газопостачанням. Зв'язатися з ним можна в будь-який момент.

Як почати працювати

Ціна на природний газ обговорюється в індивідуальному порядку. Усе через те, що вона постійно змінюється, її неможливо анонсувати заздалегідь. У компанії із розумінням ставляться до того, що кожний бізнес має відмінності, тому готові для клієнтів пропонувати гнучкі умови. Це насамперед стосується пошуку оптимальної ціни й механізму оплати (наприклад, може застосовуватися передоплата або подекадний розрахунок). Такий підхід відрізняє «Тепла» від ділків, що опікуються лише власною вигодою, ігноруючи інтереси клієнтів.

До умов договору також належить відповідальність за небаланси або її відсутність. Якщо вона є, визначаються її обсяги. Щоб стати клієнтом «Тепла», необхідно:

    Оформити заявку на сайті. Під час цього потрібно залишити контактні відомості, щоб менеджер вийшов на зв’язок для обговорення деталей майбутньої співпраці. Опрацювати договір. Щоб не забирати у вас багато часу, його складають заздалегідь, вам залишається вивчити його й підписати. Замовити обсяги газу з огляду на потреби виробництва у певному періоді. Згодом ви зможете коригувати цей показник, але, відповідно до умов постачання, порядок перегляду  запланованих обсягів обов’язково треба відобразити у договорі.

Переходячи на обслуговування до компанії «Тепла», вам не потрібно змінювати точку входу. Це заощадить час на підключення.


Переглядів: 692
Поширень: 0

Останні новини