Що трапилося у Вінниці за сьогодні. Всі надзвичайні новини Вінниччини за 13 січня

Сьогодні, 13 січня у Вінниці та області траплялися різноманітні події. Пропонуємо короткий огляд надзвичайних новин за цю добу. 

У Вінниці поліція спіймала чергового збувача амфетамінів

Ним виявився неповнолітній вінничанин, хлопець 16 років. Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області. При затриманні у нього вилучили 45 зіп-пакетів амфетаміну, які він мав розповсюдити у обласному центрі. Збувати речовину планував у Телеграмі. Неповнолітньому наркоторгівцю  загрожує до 8 років ув’язнення. 

На Вінниччині перекрили канал незаконного обігу алкоголю

Тим часом, у Могилів-Подільському районі, поліції вдалося перекрити канал з незаконного обігу підакцизного елітного алкоголю. Працівники Могилів-Подільського райвідділу виявили тетрапаки з алкоголем без акцизних марок. Вилучили 2 160 літрів алкоголю одного із відомих брендів орієнтовною вартістю майже 200 000 гривень. Працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль "Mercedes Benz" під керуванням 41-річного рівнинчанина. Під час перевірки виявлено 720 тетрапаків без марок акцизного збору. Продукцію вилучили та спрямували на експертизу. За це порушення передбачено штраф 5-10 тисяч неоподатковуваних мінімумів з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

В комунальну власність повернули ставки, за які підприємець не платив оренду

У 2018 році підприємець орендував 3 ставки для рибогосподарських потреб та земельні ділянки, але орендну плату не вносив. Про це повідомила прокуратура. За рішенням Господарського суду Вінницької області всі об’єкти загальною площею 16,4 га вартістю понад 84 млн грн повернули  у комунальну власність Війтівецькій територіальній громаді Хмільницького району.

Рятувальники витягнули "Швидку", яка опинилася в пастці через ожеледь

Інцидент стався пізно ввечері, 12 грудня в м.Погребище. Автомобіль "швидкої"  застряг на автошляху поблизу залізниці, де водій не міг самостійно продовжити рух. Аби бригада медиків могла вчасно прибути на виклик, бійці ДСНС оперативно виїхали на допомогу лікарям та відбуксирувати автівку «швидкої» на безпечну ділянку автошляху.

На Вінниччині затримали крадіїв генераторів

У Вінницькій області двоє чоловіків вигадали "схему" крадіжки генераторів. Зробивши підробний паспорт, зловмисники отримали на відділенні пошти чужу посилку - із 5 генераторами, які оцінюються у 340 000 грн. Документ сфальсифікували заздалегідь. Вкрадене майно намагалися доправити до іншої області, з метою реалізації. Шахраїв вдалося знайти та затримати, тепер їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Детальніше - читайте тут

Група з п'ятьох злодіїв займалася викопуванням мідного кабелю

Поліції вдалося затримати 5 злодіїв, які викопали 300 метрів мідного кабелю з-під землі, із глибини в півтора метри. Вкрадене оцінюють у 100 тисяч гривень. Трьох вдалося спіймати на місці події, ще двоє тікали на авто, але поліція їх знайшла. Злочинців підозрюють у 10 подібних крадіжках. Всі фігуранти затримані, їм загрожує 8 років ув'язнення.

ФОТО: Нацполіція, ДСНС


Теги: кримінал

Переглядів: 3123
Поширень: 17

Останні новини