Заклади освіти Вінниці отримали "натівські" аптечки для укриттів

Вчора, 20 січня, до ВМТГ доправили вантаж, який будуть розподіляти серед усіх діючих укриттів в навчальних закладах Вінниці. Про це повідомила Вінницька міська рада.

За словами директорки департаменту освіти ВМР Оксани Яценко, цього разу отримали 300 «натівських» аптечок.

«Ми забезпечуємо найпростіші укриття усім необхідним, аби у випадку надзвичайної ситуації усі потрібні засоби були під рукою. Дуже сподіваємось, що аптечки та інша допомога від міжнародних організацій не стане нам у нагоді, але потрібно бути готовими, оскільки нам довіряють найдорожче – дітей», — зауважила вона.

Почесний консул України в Тарнові Бартек Бабушка розповів, що по дорозі до Херсону, заїхали до Вінниці, щоб завезти медичну допомогу, яку потребував департамент освіти.

«Отож, для закладів освіти ВМТГ ми надали аптечки, що відповідають стандартам НАТО, які були протестовані українськими військовими і отримали позитивні відгуки», – сказав Бартек Бабушка.

Також Оксана Яценко додала, що співпраця з Українсько-Польським інститутом та Українсько-Польським Фондом «Сила Майбутнього» на цьому не припиниться. Щодня виникають нові потреби, які громада за допомогою міжнародних організацій має змогу закрити швидше.



Переглядів: 1049
Поширень: 0

Останні новини