У Вінниці розпочали реконструкцію майдану Небесної Сотні

Роботи на майдані Небесної Сотні розпочали на цьому тижні. В перспективі планується Площу повністю реконструювати. В 2018 році  розширять проїжджу частину для усунення заторів на та  збільшать площу посадкової платформи   на зупинці громадського транспорту. 

Із розвитком міста та збільшенням кількості транспорту на його вулицях у Вінниці почали з’являтись місця, де ускладняється рух авто та знижується рівень безпеки пересування. Такі ділянки відображені в аналітичних роботах урбаністів, в тому числі швейцарських, які працювали над Стратегією транспорту та просторового розвитку м. Вінниці. Тому щороку в місті виконуються роботи, спрямовані на усунення слабких місць в пропускній здатності доріг, підвищення безпеки руху для транспорту та пішоходів. 

Перехрестя вулиць Соборної та Театральної одне із тих, яке потребувало зміни в організації дорожнього руху. Тому в цьому році розпочинаєтеся реконструкція майдану Небесної Сотні, яка включає в себе розширення проїжджої частини.    

Цього року на площі замінять опори контактної мережи з сучасним освітленням  і прокладуть комунікації в землі. Також розширять смугу для громадського транспорту на  частині вулиці Театральної (від Соборної в напрямку Магістратської), що надасть можливість збільшити платформу  для висадки/посадки пасажирів.  




Переглядів: 3650
Поширень: 1

Останні новини