Нову колекцію вінницької дизайнерки Katrin Fox «X-Files» буде продемонстровано під час Vinnitsa Fashion Week Kids

Вже завтра, 26 жовтня, у Вінниці, в закладі «Люди Fusion Place», вперше відбудеться грандіозний модний захід для дітей – Vinnitsa Fashion Week Kids! Співорганізатор цього великого проекту, дизайнерка Катерина Подрєзова, продемонструє свою нову осінньо-зимову колекцію, що носитиме назву «X-Files».

Все невідоме і таємниче так вабить нас! Незримі загадки далекого космосу і містика Всесвіту: Чи є життя на інших планетах? Які вони інопланетяни? Як побачити НЛО? Все незрозуміле завжди служило джерелом натхнення для творців. От і Katrin Fox вирішила поцікавитись у маленьких модників як виглядають на їх думку інопланетяни. «Спробуйте запитати у своєї дитини про НЛО та прибульців. Гарантую, ви почуєте дуже цікаву історію!»

Творчо переосмисливши всі дитячі відповіді і фантазії, дизайнерка почала працювати над колекцією. Органза, парча, джерсі, біфлекс, чимало люрекса, і, звичайно ж принти на тему НЛО, допомогли художниці втілити в життя захопливу історію, що і стала дитячою колекцією «X-Files».

Як виглядають дивні істоти з інших галактик і що зараз модно по іншу сторону Чумацького шляху? На запорошених стежинах далеких планет залишаться сліди юних моделей, які разом з дизайнеркою фантазуватимуть на космічну тему. Неймовірне зможуть побачити всі вже завтра під час VFWKids!


Переглядів: 2431
Поширень: 0

Останні новини