Вилетів на зустрічну смугу та врізався в легковик: на Вінниччині в ДТП потрапив підліток на мотоциклі

26 травня у м. Жмеринка сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та легковика. Як повідомляють у Нацполіції Вінниччини, внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав 16-річний водій мотоцикла. Поліція по факту автопригоди розпочала кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що близько 20.00 години, під час обгону підліток виїхав на зустрічну смугу руху де допустив зіткнення легковиком, який рухався попереду у попутному напрямку та повертав ліворуч.

Неповнолітній кермувальник отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні. 26–річний водій автомобіля ВАЗ не постраждав.

Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик.

Потерпілий не мав права перебувати за кермом мотоцикла, оскільки не пройшов відповідного навчання та не отримав посвідчення водія.

За цим фактом відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1260
Поширень: 0

Останні новини