Вінницька команда з хокею на траві виборола «бронзу» у фіналі супер ліги

З 16 по 18 червня у Вінниці на базі легкоатлетичного комплексу, що на території міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, відбувався чемпіонат України з хокею на траві серед чоловіків, фінал супер ліги. У завершальних змаганнях команда ХК «Вінниця 1981-МДЮСШ № 1» виборола бронзову нагороду.

Як повідомив тренер Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Олександр Кулеша, наша команда вела запеклу боротьбу з командою ОШВСМ – ХК «Фенікс» Житомирської області. Ігри тривали до двох перемог.

У перший день команди зіграли в нічию 2:2 в основний час, а в серії булітів перемогу здобули житомиряни. Наступного дня наша команда виграла з рахунком 4:0. В останній день змагань вінницька команда здобула перемогу з рахунком 3:1, ставши таким чином бронзовим призером чемпіонату України з хокею на траві серед чоловіків у фіналі супер ліги.

Тренер МДЮСШ № 1 Олександр Кулеша, так прокоментував виступи своїх підопічних: «Попри поразку в перший день змагань, хлопці зібрались із силами та здобули перемогу наступного дня, отримавши шанс на бронзові нагороди. В третій день змагань була рівна боротьба, на початку гри ми програвали 1:0, але в підсумку здобули перемогу. Хочу відзначити, що весь стартовий склад команди проявив себе на найвищому рівні, та всі спортсмени заслужено отримали цю нагороду!»

Також він додав, що Владислав Цимбалюк, який є наймолодшим учасником команди, отримав звання кращого гравця чемпіонату.


Переглядів: 1287
Поширень: 0

Останні новини