Вінничан та дітей ВПО запрошують на безкоштовні літні активності

Департамент маркетингу міста та туризму разом із партнерами продовжує організовувати безкоштовні літні активності для вінничан та дітей внутрішньо переміщених українців. Цього тижня запрошують на катання на SUP-дошках, екскурсію з орнітологом і тренувальні вправи зі скелелазіння. Участь у заходах безкоштовна, але кількість місць обмежена.

Перші активності відбудуться у середу 21 червня. Інструктори з «Академії активного відпочинку» навчать малечу ВПО веслувати на SUP-дошках по Південному Бугу, щоб ті розважились, відпочили і побачили місто з води.

Участь – за попередньою реєстрацією (вік учасників – від 6 до 14 років):

на 14:00 годину – https://forms.gle/YR9thZpL5qUobQSw6 на 15:00 годину – https://forms.gle/JJ5cehEubYteCbQSA

А наступного дня, 22 червня, дітей запрошують на тренувальні вправи зі скелелазіння. Участь можуть взяти діти-переселенці віком від 8 до 16 років. Підкорити високу скелю Каспіча їм допоможуть досвідчені інструктори – потрібно лише уважно слухати вказівки. Також з собою варто мати змінне спортивне взуття, адже підошва при підйомі повинна бути сухою.

Збір учасників – о 8:30 годині. Деталі та реєстрація – за посиланям: https://forms.gle/riPf2YTfCpgVcvfw5

Також усіх бажаючих запрошують на фотопрогулянку півостровом Бригантина «З птахами Вінниці». Вона відбудеться в суботу, 24 червня, починаючи із сьомої ранку. А проведе її орнітолог та викладач ВДПУ імені М. Коцюбинського Олександр Матвійчук. Саме в такий ранній час, каже фахівець, можна побачити найменших чапель нашої фауни, лисок, крижнів, мартинів і дрібних співочих птахів. Тож беріть із собою фотоапарати, моноклі, біноклі, блокноти для нотаток, визначники, і налаштовуйтеся на чудову симфонію пташиного співу.

Збір учасників – на зупинці В'ячеслава Чорновола. Реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/WYHcMd9n2GGiCfB87

Більше про птахоспоглядання, хто і навіщо цим займається, читайте на туристичному сайті міста Vinnytsia.city: http://surl.li/ieuaw


Теги: діти

Переглядів: 1241
Поширень: 0

Останні новини