Незабаром у приватному секторі Вінниці стартують роботи з покосу трави

Незабаром у приватному секторі Вінниці розпочнеться покіс трави в місцях загального користування. Прибрати планують велику територію у різних куточках міста. Вона складає понад 83 тисячі квадратних метрів. Передбачається, що за сприятливої погоди роботи триватимуть протягом наступних трьох тижнів. Про це повідомили у Асоціації органів самоорганізації населення.

Як зазначила голова Асоціації Наталія Панчук, косарі працюватимуть на 63 об’єктах, які розташовані на територіях 17 квартальних комітетів. Розпочнуть зі Старого міста. Особлива увага до місць громадського користування та магістральних вулиць.

«Першочергово будуть обслуговуватись дитячі та спортивні майданчики, зелені зони, а також узбіччя центральних доріг, – розповіла вона. – Для організації сезону косовиці ми провели процедуру Прозоро та уклали договір із підрядною організацією, яка добре себе зарекомендувала – вчасно і якісно виконувала роботи».

За словами Наталії Панчук, покіс трави – традиційний захід із благоустрою, завдяки якому території міста виглядають охайними.

«Вінниця – доглянуте місто, що є предметом гордості його мешканців. Не випадково, кілька років поспіль відзначали це під час Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, – каже голова Асоціації. – Хочемо подякувати комунальним службам та усім небайдужим городянам за допомогу. Разом ми зробимо більше!»



Переглядів: 1208
Поширень: 0

Останні новини