У Вінниці затримали крадія велосипедів

У Вінниці 17 червня оперативники обласного центру встановили 27-річного місцевого жителя, причетного до серії крадіжок транспортних засобів. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

Упродовж кількох місяців до Відділення поліції № 1 Вінницького райуправління поліції надійшло ряд повідомлень від містян про викрадення їхніх велосипедів з під’їздів багатоповерхівок та з вулиці. 

По всіх зверненнях поліцейські проводили оперативні заходи щодо встановлення особи. У результаті, оперативникам Відділення поліції № 1 Вінницького райуправління поліції вдалося встановити особу, причетну до серії крадіжок велосипедів. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше мав проблеми із законом за майнові злочини. 

У ході процесуальних дій слідчі за місцем проживання знайомих підозрюваного виявили викрадене та вилучили їх у якості речових доказів. 

За всіма фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Чоловік перевіряється на причетність до вчинення аналогічних правопорушень. 

"Не залишайте велотранспорт у легкодоступних місцях, у під'їздах багатоповерхівок чи у підвальних приміщеннях. Якщо залишаєте двоколісник навіть на кілька хвилин - обов'язково закріпіть його на надійний ланцюг або замок", - закликають у Національній поліції. 


Теги: кримінал

Переглядів: 1114
Поширень: 0

Останні новини