На вулиці Ісмаїла Гаспринського, 12 завершується заміна зовнішньої мережі електропостачання

Біля будинку №12 по вул. Ісмаїла Гаспринського завершуються роботи по заміні зовнішньої мережі електропостачання. Комунальники замінили старий та зношений силовий кабель, на новий, протяжністю 146 м.

Проведення цих робіт має на меті забезпечити якісне та безперебійне електропостачання до цього будинку.

Варто зазначити, що вінничани позитивно оцінюють якість постачання електроенергії до власних осель. Про це свідчать результати крайнього Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту «IRI Ukraine». За цим же дослідженням Вінниця сім разів поспіль визнана найкомфортнішим містом для життя серед обласних центрів та найбільших міст України.

«Виконання вказаних робіт вкрай необхідне, оскільки стара мережа не забезпечувала належного електропостачання будинку та була вкрай зношеною, що своєю чергою ставало причиною виникнення аварійних ситуацій та відключення будинку від електропостачання, що в свою чергу призводило до скарг від співвласників будинку – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Найближчим часом, будуть виконані пусконалагоджувальні роботи, які забезпечать підключення зовнішньої мережі електропостачання від ввідно-розподільчого щита будинку до трансформаторної підстанції».


Переглядів: 928
Поширень: 0

Останні новини