Вінницьких підприємців запрошують на Інформаційну конференцію “Ключові помилки бізнесу при працевлаштуванні найманих працівників”

2 листопада 2018 року з 13:00 до 15:30 у хабі «Місто змістів», за адресою вулиця Пушкіна 11, відбудеться Інформаційна конференція на тему “Ключові помилки бізнесу при працевлаштуванні найманих працівників”.

Найактуальніше топ-питання для українського бізнесу в 2018 році – легалізація трудових відносин, зокрема, правильне оформлення трудових відносин з працівниками.

Причиною цьому стало збільшення розміру штрафів за неоформлення трудових відносин, виплату заробітної платні без сплати податків, а також інші порушення у сфері трудового законодавства, які зі зростанням розміру мінімальної заробітної плати в Україні здорожчали.

Програма Інформаційної конференції:

типові помилки бізнесу при працевлаштуванні найманих працівників; плани роботи та перевірок на 2018 та 2019 рік; питання – відповіді.

У конференції візьмуть участь представники Управління Держпраці у Вінницькій області, Головного управління Державної фіскальної служби України у Вінницькій області та департаменту самоврядного контролю Вінницької міської ради.

Кількість місць обмежена! 

Участь у заході безкоштовна за попередньої реєстрації на сайті 

За додатковою інформацією звертайтесь: stina.org@gmail.com 

Захід відбудеться за співпраці Спілки підприємців «СТІНА» та Вінницької міської ради.



Переглядів: 1913
Поширень: 0

Останні новини