У Вінниці відбулось нагородження волонтерів: інформація та фото

У Вінниці відбулася чергова церемонія відзначення волонтерів, які грають ключову роль у підтримці українських військових. Вони вже з початку конфлікту активно працюють над організацією допомоги не лише військовим, але й мирному населенню як у Вінницькій області, так і по всій Україні. Сьогодні під час засідання виконавчого комітету громади вони були відзначені за свій значущий внесок у розвиток волонтерського руху на території міста, їхню самовідданість і активну підтримку вимушених переселенців, а також Захисників та Захисниць України, чим отримали подяку від міської ради та виконавчого комітету.

Мер Вінниці Сергій Моргунов, виступаючи від імені міської громади, висловив подяку волонтерам за їхню активну працю, яка розпочалася ще з початку військового конфлікту, а також за їхню важливу підтримку наших військових.

«Ви, волонтери, є прикладом того, як допомагати нашим Захисникам та Захисницям: чи то конкретним людям, чи цілим підрозділам. Ми чудово знаємо скільки сил потрібно для цього. Ви не стоїте осторонь всіх тих викликів і проблем, які є сьогодні у наших воїнів. Тільки таким чином ми зможемо перемогти. Бажаю вам сил та здоров’я. Дякую кожному з вас», – зазначив Сергій Моргунов.

На час церемонії вручення нагород були відзначені волонтери, які щодня надають допомогу тим, хто цього найбільше потребує: вони забезпечують необхідними речами та харчами, купують екіпірування для військових, дбають про поранених та виконують інші важливі завдання. Серед них також виявилася Альона Скалецька, яка є засновницею Міжнародного благодійного фонду "SOTA HELP".

«Ми вже дев’ять років займаємось волонтерською діяльністю. Для нас сьогодні найбільша вдячність – це щасливі очі наших діток, наших Захисників та Захисниць. Ми бажаємо, щоб кожна людина відчула позитивні емоції, щастя, тому що на цю мить дуже важко дістається такий стан», – підкреслює волонтерка.

Ірина Гай, колега Альони Скалецької, підкреслила, що їхня команда постійно працює, щоб кожного дня надавати допомогу як військовим, так і мирному населенню, як на території Вінницької міської територіальної громади, так і по всій Україні.



Переглядів: 609
Поширень: 0

Останні новини