Мир очима дітей: у Вінницькій громаді ініціювали зворушливу виставку дитячих робіт

Департамент освіти Вінницької міської ради ініціював творчу виставку, що висвітлює День миру, та залучив до неї учнів та дітей зі шкіл і дитячих садків у міській громаді. Молоді люди створили унікальні вироби у різних стилях та форматах, які відображають їхню ідею миру. Серед цих виробів були постери, пано, малюнки, колажі, орігамі, тривимірні композиції з різних матеріалів, і, звісно ж, символи миру у вигляді голубів.

Діти виражали свої уявлення про "мир" різними способами, описуючи свої асоціації з цим поняттям. Вони використовували різні мови світу, щоб закликати до миру на всій планеті.

"Для нас, українців, мир - це не буденне абстрактне поняття, а мрія мільйонів. Наші діти, на жаль, відчули на особистому досвіді, що означає його втратити. Але мир неодмінно настане разом із нашою українською Перемогою", – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Кожен дитячий заклад прикрасив свої виставки та інсталяції, які будуть доступні для перегляду з 20 по 22 вересня. Ви можете ознайомитися з ними, використовуючи єдиний хештег #мир_це_2023



Переглядів: 773
Поширень: 0

Останні новини