Маленькі патріоти з великим серцем: у Вінницьких школах проходить акція на підтримку ЗСУ

Учні Вінницьких загальноосвітніх закладів продовжують долати ворогів через акцію "Ворогам – кришка". На цей раз школярі ВМТГ долучилися до цієї загальноукраїнської ініціативи.

Діти та вчителі збирають пластикові кришечки, замість того щоб вони потрапляли до смітників. Зібрані кришки будуть відправлені на переробку, а кошти, отримані від продажу цього матеріалу, будуть використані для придбання безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для Збройних Сил України (ЗСУ), - повідомляє міська рада.

Наприклад, в "Вінницькому ліцеї №16" акція триватиме до кінця місяця. Після цього всі зібрані кришки передадуть до фонду "ОВЕС", який і заснував цю акцію.

За словами директорки ліцею №16, Світлани Стрельбицької, збір кришечок розпочали з понеділка.

"Дітки активно долучалися до збору, наразі пройшло всього чотири дні, а вже зібрали чимало пластику. Маємо на меті зібрати якнайбільше кришечок, аби закупити безпілотники на передову", – каже вона.

Чотирикласниця Іванна повідомила, що разом зі своїми однокласниками вони дуже зацікавлені в тому, щоб зібрати якнайбільше кришечок. Після цього всі вони збираються відправити їх на переробку і використати отримані кошти для підтримки наших Захисників і Захисниць.

"Такі речі необхідно робити, оскільки українські воїни стоять на захисті нашої країни і завдяки їм ми можемо спокійно вчитись та радіти життю", – говорить Іванна.



Переглядів: 905
Поширень: 0

Останні новини