У Тернопільській області вчителя засудили за розповсюдження амфетаміну

На Тернопільщині вчительку англійської мови засудили до шести років ув'язнення за злочинний збут амфетаміну. Разом із своїм співмешканцем вона займалася незаконною торгівлею наркотиками серед мешканців Борщівського району. Правоохоронні органи затримали її після проведення контрольної закупки психотропних речовин.

Під час попереднього слідства було встановлено, що Наталя Т. працювала у якості вчителя англійської мови у школі в селі Мушкатівка Борщівського району. У свій вільний від роботи час вона займалася продажем наркотиків, які постачав їй її співмешканець, - повідомляє реадкція zaxid.net.

«Обвинувачена придбала з метою збуту амфетамін, масою 1,8 грама, і зберігала його за місцем свого проживання. Далі жінка збула частину наркотику місцевому жителю на вулиці Дорундяка в м. Борщеві і отримала за це 300 гривень. Правоохоронці здійснили оперативну закупку психотропної речовини», – йдеться у вироку Борщівського районного суду від 15 вересня.

Під час обшуків в будинку Наталі Т. поліцейські виявили ще 2 грами амфетаміну. У суді обвинувачена відмовилася визнавати свою провину і відмовилася від будь-яких показань, що свідчили б на її користь.

Борщівський районний суд виніс вирок, в якому засудив вчителя до 6 років ув'язнення і велів конфісковувати її майно. Справа стосовно іншої особи, яка була звинувачена в цій справі, наразі призупинена через те, що вона перебуває на військовій службі за мобілізацією, як повідомила прокуратура Тернопільщини.



Переглядів: 795
Поширень: 0

Останні новини