Розкрий свій спортивний потенціал: Вінницька спортшкола №3 відкриває набір на безкоштовні тренування в секції гандболу

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа № 3 запрошує хлопців на безкоштовні тренування в секції гандболу. Юнаки, які націлені на розвиток спортивного потенціалу, координації, силових та аеробних характеристик. 

Гандбол - це вид спорту, що сприяє розвитку швидкості, сили, спритності та командної співпраці і завоював серця тисяч спортсменів по всьому світу, - повідомляє міська рада.

Навчатиме Юрій Чурбаков, досвідчений старший тренер-викладач школи, під його керівництвом команда "ВДПУ-МДЮСШ № 3" протягом трьох сезонів виступала у Першій лізі чемпіонату України серед чоловіків та здобувала призові місця. В сезоні 2022-2023 команда вирушила в Вищу лігу і посіла відмічене четверте місце. Крім того, вихованці цього відділення також представляють Україну у збірній команді країни.

«Гандбол – це захоплива гра, яка завжди наповнена адреналіном та емоціями. Кожен матч – це новий виклик та можливість продемонструвати свої навички. Граючи в гандбол, ви зустрінете багато однодумців і, можливо, знайдете найкращих друзів на все життя. Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої команди та розвинути свій спортивний потенціал разом із нами», – говорить старший тренер-викладач МДЮСШ № 3 Юрій Чурбаков.

Місце тренувань: у спортшколі № 3, за адресою вул. Академіка Янгеля, 48, а також у КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» – Хмельницьке шосе, 22.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефоном: 096 570 39 28.



Переглядів: 752
Поширень: 0

Останні новини