Вінниця входить в трійку лідерів, куди переселилися підприємства з інших областей України

Від початку повномасшбної війни, Вінниця стала одним з трьох провідних міст, де зареєструвалася найбільша кількість підприємств, які переселилися з інших областей України. За даними на початок жовтня, у нашій громаді вже офіційно зареєструвалися 337 таких підприємств, які працюють у різних сферах економічної діяльності, - повідомляє міська рада.

Заступник міського голови Андрій Очеретний повідомив, що завдяки релокації цих підприємств вдалося не лише зберегти їхню роботу в умовах війни, але й створити 1674 нових робочих місць, як для місцевого населення, так і для внутрішньо переміщених осіб.

Бізнес продовжує проявляти свою стійкість та готовність працювати за будь-яких умов. Про це свідчить те, що процес релокації суб’єктів господарювання з інших регіонів до Вінниці триває. Для того, щоб забезпечити новоприбулі підприємства належними умовами, наші спеціалісти напрацювали цілу базу приміщень різного призначення від 100 до 15000 м2 – це складські, офісні, виробничі приміщення, які пропонують релокованому бізнесу для розміщення своїх потужностей. Вінниця має статус інвестиційно привабливого міста і ми справді дуже вболіваємо за те, щоб підприємці мали можливості для розвитку та масштабування саме в Україні. Підтримуючи їх тут, ми підтримуємо економіку, стабільність якої необхідна для боротьби з ворогом”, – переконаний Андрій Очеретний.



Переглядів: 855
Поширень: 0

Останні новини