Ховала і передала ув’язненому чоловіку канабіс у млинцях: 33-річну вінничанку затримала поліція

Наркотичні засоби правоохоронці вилучили, раніше судиму зловмисницю помістили до ізолятора тимчасового тримання. За цей злочин їй загрожує до десяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

5 жовтня працівники Вінницької виправної колонії під час огляду передачі, яку жінка привезла 30-річному засудженому за вчинення наркозлочину, виявили у продуктах харчування поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною, схожою на канабіс. Зловмисниця намагалась замаскувати його у млинцях.

Речовину правоохоронці направили на експертизу. Жінку, яка передала чоловіку в колонію наркотики, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання поліцейські відділу поліції № 1 Вінницького РУП. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що раніше затримана притягувалась до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Наразі слідчі поліції проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.



Переглядів: 621
Поширень: 0

Останні новини