У Вінниці сталися дві аварії, у яких травмувалися 3 людей

Аварії стались 8 жовтня у місті Вінниці. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувались троє людей, серед яких неповнолітній хлопець.

Одна з автопригод сталась у м. Вінниці близько 11.15 поблизу АЗС у напрямку Барського шосе. Водій автомобіля ЗАЗ Sens не надав перевагу в русі легковику Renault, який рухався головною дорогою.  У результаті аварії 75-річний водій автомобіля ЗАЗ Sens та його 70-річна пасажирка, жителі смт Стрижавка, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Того ж дня близько 15.00, 15-річний керманич автомобіля ВАЗ-2101 рухаючись по вул. Козацька під час виконання маневру правого повороту допустив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії 15-річний пасажир легковика отримав травми та був госпіталізований до медичного закладу.

Транспортні засоби учасників дорожньо-транспортних пригод поміщені на арештмайданчики. Водії освідуванні – вони тверезі.

За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Усі обставини та причини аварій встановлюються.



Переглядів: 638
Поширень: 0

Останні новини