Понад 200 розвідувальних та ударних дронів відправляються на фронт завдяки Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу

У четвер, 12 жовтня, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала на фронт першу партію із понад 200 БПЛА. У підрозділах, які незабаром отримають допомогу, служать зокрема вінничани.

Безпілотники, зазначають в МКГШ - різного типу. Зокрема це «мавіки». Розвідувальні та ударні дрони потрібні бійцям ЗСУ для успішного знищення ворога. Можливість дистанційно отримувати інформацію з поля бою в реальному часі є важливою складовою в умовах сучасної війни.

У Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі наголошують, що підтримка захисників для них пріоритет номер один. Команда МКГШ постійно на звʼязку з військовослужбовцями та реагує на запити бійців.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Теги: Вінниця

Переглядів: 589
Поширень: 0

Останні новини