"Творча майстерня" запрошує юних вінничан разом відкрити та розвинути свій талант та потенціал

У Вінниці, в рамках бібліотеки-філії № 2 ЗК "Вінницька міська центральна бібліотечна система", було створено особливе середовище, яке надає можливість кожній дитині відкрити та розвинути свій унікальний талант та потенціал. Один із таких просторів - це гурток "Творча майстерня". В даний момент всі, хто бажає, може приєднатися до нього, - повідомляє міська рада.

За висловами керівниці гуртка, Оксани Могіліної, цей гурток не обмежується простою роботою з матеріалами, він спрямований на надання дітям можливості самовираження та самовдосконалення через творчість.

«Творчість – це не тільки результат, а й процес, який дозволяє дітям дізнатися більше про себе та свої здібності. Ми віримо в те, що кожний малюк має внутрішній талант, який потрібно відкрити та розвивати. Коли ми дозволяємо гуртківцям творити вільно, тим самим допомагаємо зрозуміти, що немає жодних обмежень для розкриття потенціалу», – наголошує пані Оксана.

Крім того, вона зауважила, що гурток "Творча майстерня" активно працює протягом п'яти років, і за цей період його учасники створили багато яскравих і цікавих робіт.

Організація роботи гуртка розрахована на те, щоб уникнути дублювання тематики шкільних уроків трудового навчання, а замість цього розширювати і поглиблювати знання дітей. Під час занять діти з великим захопленням використовують різні матеріали, такі як кольоровий папір, картон, тканина, пластилін, фарби та інші. Завдання підбираються відповідно до віку та індивідуальних особливостей розвитку кожної дитини.

Заняття у гуртку «Творча майстерня» відбуваються кожної 1-ї та 3-ї суботи місяця. Початок о 13:00. Адреса бібліотеки-філії № 2: вул. Барвиста/1-й Український провулок, б. 23/6.



Переглядів: 572
Поширень: 0

Останні новини