Вінничанина зупинили через порушення комендантської години, а виявили зброю та наркотики

Поліція Вінниці задокументувала злочин 14 жовтня. У зловмисника вилучили саморобну зброю, набої, рослини конопель та канабіс. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські зупинили чоловіка 14 жовтня вночі на одному з блокпостів у Вінницькому районі за порушення комендантської години. Під час поверхневого огляду у його рюкзаку та кишені одягу правоохоронці виявили саморобну зброю, набої до неї, ніж та два балончики з газом сльозогінної дії.

Того ж дня за місцем проживання фігуранта працівники поліції провели невідкладний обшук, під час якого вилучили майже сотню рослин конопель, 2 пакунки та 36 згортків з канабісом.

Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за наркозлочини. Вилучені заборонені речовини та зброю направлено на експертизу. 

За цими фактами слідчими розпочато розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 



Переглядів: 604
Поширень: 0

Останні новини