Нічний обстріл України: де були влучання та що відомо про постраждалих

Сьогодні вночі ворожі окупанти завдали 19 обстрілів по території України, при цьому постраждали 8 населених пунктів.

В Донецькій області приблизно о 22:00 російські війська ударили по об'єкту інфраструктури, і внаслідок цього виникла пожежа. За кілька годин рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій зуміли ліквідувати цю пожежу.

В Херсонській області протягом ночі російські війська атакували Бериславський та Херсонський райони. Було запущено 14 авіабомб по селах Тягинка, Придніпровське та Микільське, і в результаті цього одна людина отримала поранення. Крім того, село Кізомис теж потрапило під обстріл.

В Сумській області ворожі сили вночі відкрили вогонь з мінометів по населених пунктах Зноб-Новгородське та Стара Гута в Шосткинському районі. Під час обстрілу пошкоджено приватний будинок, але на щастя, жертв і поранених не виявлено.

В Одеській області ворожі війська атакували регіон за допомогою безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Завдяки діям протиповітряної оборони, вдалося збити цей безпілотник. Під час цієї атаки було пошкоджено складське приміщення, яке не функціонувало, а рятувальники загасили пожежу.



Переглядів: 448
Поширень: 0

Останні новини