Нічні обстріли України: жертви серед мирного населення, руйнування інфраструктури (деталі)

На жаль, Україна стикається з тривалою російською військовою агресією, яка триває протягом 610 днів. Окупанти продовжують порушувати міжнародні закони та норми ведення війни, використовуючи терористичну тактику та завдаючи ракетних та авіаційних ударів, які націлені не лише на військові об'єкти, але й по цивільним цілям, - повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Протягом останньої доби, 25 жовтня, відбулося 78 бойових зіткнень. Ворог виконав загалом 50 авіаційних ударів та 49 атак атак МЛРС  позиціях українських військ та різних населених пунктах. Додатково, російські окупанти вдарили по Україні іранськими ударними безпілотниками Shahed-136/131. Українські сили та протиповітряна оборона знищили всі ці ворожі БПЛА, але на жаль, це призвело до поранень серед мирних жителів. ДСНС України повідомляють про жертв серед мирного населення та руйнування цивільних об'єктів.

У Херсонській області, ввечері, окупанти розпочали обстріл Бериславського району, що призвело до смерті дитини, яка народилася в 2010 році, і поранення трьох інших осіб, серед яких також є дитина. Вже поопівночі обстріли в районі були поновлені, і ворог здійснив чотири авіаудари по селах Миколаївка, Одрадокам’янка та Ольгівка Бериславського району.

У Харківській області, село Подоли Куп'янського району було обстріляне окупантами, що призвело до травмування 83-річної жінки, яку доставили до лікарні з травмою ноги. Внаслідок обстрілу також пошкоджені житлові будинки, цивільна інфраструктура та автомобілі.

У Дніпропетровській області, ворог продовжує напади на прибережні громади. Увечері окупанти вдарили по Нікополю та Мирівській громаді. На щастя, у цих зіткненнях не було жертв.



Переглядів: 383
Поширень: 0

Останні новини