Нічний терор України: пошкоджено об'єкти енергетичної та цивільної інфраструктури

Протягом останньої доби сталося 36 бойових зіткнень. Загалом, ворог здійснив 7 ракетних та 90 авіаційних ударів, а також випустив 82 обстріли із реактивних систем залпового вогню на позиції наших військових та населені пункти. На жаль, внаслідок терористичних атак з боку російських сил, були загиблі та поранені серед цивільного населення, а також завдані руйнування та пошкодження приватних житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури, - повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Крім того, сьогодні вночі російські окупанти нанесли новий удар по Україні, використовуючи 2 ударні безпілотники типу "Shahed-136/131" і 1 керовану авіаційну ракету Х-59. Завдяки заходам протиповітряної оборони вдалося знищити всі безпілотники противника. ДСНС України повідомили про наслідки нічного обстрілу. 

Ввечері в Донецькій області ворожі сили відкрили вогонь з артилерії по об'єкту енергетичної інфраструктури. Негайна реакція підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій дозволила оперативно припинити пожежу. Вранці російські військові атакували місто Селидове. У результаті пошкоджено 17 приватних будинків і завод, який спеціалізується на виробництві хліба.

У Харківській області обстріляли місто Вовчанськ о 00:40. Це спричинило пожежу в покрівлі двоповерхової адміністративної будівлі.

У Дніпропетровській області ворог двічі обстріляв Нікополь з артилерії. В результаті загорілися 2 господарські споруди, пошкоджено 8 приватних будинків, автомобіль, сонячні панелі та лінії електропередач.

У Херсонській області російські війська здійснили 14 ударів авіабомбами. Три населені пункти постраждали: Микільське, Кринки та Іванівка.

У Чернігівській області від опівночі ворожі сили здійснили два мінометні обстріли прикордонного села Грем'яч.



Переглядів: 487
Поширень: 0

Останні новини