Викрали мопед та ховали його в копиці сіна: поліція затримала 2-х підлітків

П'ятого листопада, жителька села Ставрів колишнього Млинівського району повідомила на спецлінію 102, що її мопед "Alfa" було викрадено невідомою особою.

Після досліджень поліцейський офіцер Підлозцівської ТГ разом з оперативниками виявив, що за цим стоять двоє неповнолітніх з сусіднього села, яких помітили поблизу місця вчинення злочину. Викрадений мопед було знайдено прихованим під копицею, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області

Слідчо-оперативна група відділення №1 (смт Млинів) задокументувала цей інцидент та вилучила транспортний засіб. Неповнолітні та їхні батьки були запрошені до поліції.

Виявилося, що мопед був викрадений двома підлітками 15 і 16 років півтора тижня тому. Вони помітили його, їдучи до школи автобусом, і вирішили його вкрасти, забравши з подвір'я приватного господарства. Вони змогли розблокувати кермо та приховували мопед у різних місцях у своєму населеному пункті.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування щодо випадку незаконного володіння транспортним засобом згідно з частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Крім цього, також проводиться перевірка ювенальними поліцейськими. Неповнолітні, які вчинили цей акт, не мали проблем з законом раніше.

Слідчі дії у цій кримінальній справі продовжуються. Згідно із статтею, за такі дії передбачене покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.



Переглядів: 525
Поширень: 0

Останні новини