Сьогодні вінничани прощаються з полеглим Захисником України Ярославом Унгуряном

Сьогодні вінницька громада прощається із Героєм Ярославом Унгуряном. який віддав своє життя в бою на Донеччині, захищаючи незалежність України. Він був родом з Вінниці і служив у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, де взяв участь у бойових діях поблизу Мар’їнки. Ярослав розпочав свою військову службу у липні 2023 року і, на жаль, загинув 12 листопада 2023 року, віддаючи своє життя за свободу, - повідомляє міська рада.

Унгурян народився 2 травня 1996 року в селі Сабарівка Вінницького району. Він отримав освіту в інтернатному закладі та вступив до архітектурно-будівельного коледжу у Вінниці, після чого працював будівельником. За словами його дружини, він дуже захоплювався футболом і часто грав на місцевому стадіоні з дітьми з сусіднього будинку. Нажаль, війна забрала у нього можливість мати власних дітей.

Прощальна церемонія розпочнеться об 11:00 за адресою вул. К. Малевича, 69. Відбудеться прощальна служба о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у Вінниці, а поховають військового на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 13:00.

Вклоняємося перед відвагою, мужністю і патріотизмом українських воїнів, які віддали своє життя за Перемогу.



Переглядів: 531
Поширень: 0

Останні новини