Одна людина загинула та ще двоє травмувались: на Вінниччині трапилися дві автопригоди

Поліція повідомляє, що аварії стались 25 та 26 листопада у Вінницькому районі. Слідчі розслідують причини ДТП.

25 листопада близько 19.20 на автодорозі М-30, сполученням «Немирів-Вінниця», за попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ 2109, 44-річний житель села Рахни Польові, почав здійснювати заїзд на АЗС та допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, під керуванням 44-річного жителя міста Вінниця. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика загинув на місці події. Пасажир мікроавтобуса, 53-річний житель села Гальжбіївка Могилів-Подільського району, зазнав тілесних ушкоджень та госпіталізований до лікарні.

Ще одна аварія сталась 26 листопада близько 17.20 в селі Лука-Мелешківська Вінницького району. За кермом Opel Astra перебував 27-річний житель села Лаврівка Вінницького району. Чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода, 13-річну жительку села Лука-Мелешківська, яка перетинала проїжджу частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок ДТП дитина отримала травми та госпіталізована до медичного закладу.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Водії автомобіля Opel Astra та мікроавтобуса Mercedes Sprinter освідуванні – вони тверезі.

За фактом смертельної автопригоди слідчими слідчого управління розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Стосовно ДТП із потерпілою дитиною правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.



Переглядів: 584
Поширень: 0

Останні новини