На Вінниччині за минулу добу погасили 12 пожеж

Минулої доби, 27 листопада, рятувальники Вінниччини ліквідували 12 пожеж.  

Зокрема, 6 із них сталося в приватних житлових будинках.  Так, під час загоряння будинку в с.Зоринці Жмеринського району загинув 69-річний чоловік.

Ймовірно, причиною загибелі чоловіка стала необережність під час куріння.  Того ж дня рятувальники ліквідували пожежі в оселях громадян у селах Красне, Агрономічне та Борщагівка Вінницького району, в с. Білоусівка й Нестерварка Тульчинського району.

Так, в останньому із будинків вогонь знищив шиферне перекриття помешкання на площі 8 кв.м.  Також надзвичайники ліквідували загоряння господарчої будівлі в м.Хмільник на площі 32 кв.м, пожежу в складському приміщенні та в приміщенні компресорної у м.Вінниці, а також пожежу в сіннику на площі 12 кв.м в с.Лісне Хмільницького району.  

Ймовірними причинами виникнення даних пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації нагрівальних печей та димарів, а також коротке замикання електромереж.  

Шановні громадяни!  Дотримуйтеся правил пожежної безпеки в побуті. Дбайте про справність електромереж та дотримуйтеся всіх заходів безпеки під час обігріву помешкань взимку.



Переглядів: 358
Поширень: 0

Останні новини