Українські підприємці зможуть безкоштовно навчатись в Stanford Graduate School of Business

Проєкт для розвитку стартапів від Українського католицького університету спільно з Stanford Graduate School of Business запускають безкоштовну освітню програму для 42 українських підприємців малого та середнього бізнесу – Stanford Ignite Ukraine.

Програма СfE Accelerator створена для власників малого та середнього бізнесу, які мають мінімум три роки досвіду ведення підприємницької діяльності та прагнуть масштабувати свій бізнес.

Учасники програми отримають знання з маркетингу фінансів, дизайн-мислення та побудови бізнес-моделі. Проєкти учасників потім презентують перед інвесторами, експертами та іншими підприємцями.

Ідея створення освітньої програми для українців належить Наталії Анон, яка є членкинею правління Фундації УКУ та однією із меценатів Stanford Ignite Ukraine програми.

Програму реалізують за підтримки Міністерства економіки України та Українського католицького університету.

Навчання почнуть у лютому 2024 року, воно триватиме чотири тижні онлайн та три тижні офлайн в Stanford Graduate School of Business. Організатори покривають вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати.

Подати заявку можна до 30 грудня на сайті. Відбір кандидатів триватиме до 15 січня.



Переглядів: 449
Поширень: 0

Останні новини