Тепло та зворушливо: Генеральний штаб оприлюднив фото прощання інструкторів Нової Зеландії з військовими ЗСУ після навчань

Інструктори з Нової Зеландії стають в шеренгу вздовж автобусів, щоб потиснути руку, коли ті вирушають у напрямку аеропорту. Під час цього процесу вони розгортають українські прапори та махають ними, висловлюючи свою Захисникам України, які вирушають на війну, - повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Підготовка нових військовослужбовців проводиться в рамках операції "ІНТЕРФЛЕКС". Нова Зеландія висловила солідарність з Україною і є однією з десяти країн, що за два роки допомогли підготувати 30 тисяч українських військових на британських полігонах.

Тепер до програми "ІНТЕРФЛЕКС" також приєднається Румунія. Крім того, Великобританія має інші тренувальні операції на своїй території для допомоги українським силам. Одна з таких операцій - "ІНТЕРБОУ", яка фокусується на тренуванні медичного персоналу.

Нещодавно Нова Зеландія розширила свої зобов'язання в області оборони та надала значну гуманітарну, правову та економічну підтримку Україні в рамках міжнародної відповіді на незаконну військову агресію з боку росії.



Переглядів: 602
Поширень: 0

Останні новини