З Вінниці на Донеччину відправили радіокеровані комплекси та квадрокоптери від імені громади

Вінницька міська рада повідомила, що від імені нашої громади на фронт відправилась нова партія допомоги для Захисників України, які зараз перебувають на сході країни. Ця допомога включає радіокеровані комплекси та квадрокоптери вітчизняного виробництва.

Заступник міського голови Андрій Очеретний, зазначив, що це обладнання буде використовуватися оборонцями під час виконання бойових завдань. Допомога буде спрямована на один з найважчих напрямків на сході України – Донеччину.

“Разом з громадою придбали два безпілотних авіаційних комплекси, до якого входять 8 крил і ще п’ять “Мавіків” – квадрокоптерів, які використовують для розвідки та коригування вогню. Оборонці мають бути забезпечені необхідним, щоб ефективно виконувати бойові завдання і це основні пріоритети Вінницької міської ради – безпека та оборона. Ми переконані, що ця допомога підсилить їх можливості та додасть впевненості у своїх силах. І найважливіше те, що збереже життя українських Захисників”, – наголосив Андрій Очеретний.

Володимир Малінін, координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, поділився, що військові надсилають дуже велику кількість запитів, але завдяки ефективній командній роботі вдається оперативно реагувати та закривати потреби Захисників.

“Наразі ми вже допомогли багатьом військовим частинам. Запити різні. Сьогодні передаємо необхідні засоби для розвідки – обладнання, яке запросили воїни і повезуть на Східний напрямок. Більша частина допомоги для оборонців українського виробництва”, – додав Володимир Малінін.

Військовий з позивним “Псих” розповів про службу на передовій та своїх побратимів, які щодня виборюють українські землі у окупантів. Він подякував громаді Вінниці за швидку та своєчасну допомогу – технічне оснащення.



Переглядів: 408
Поширень: 0

Останні новини