З Вінниці для діток Слов’янська відправили подарунки до різдвяно-новорічних свят: деталі

Протягом тижня в місті Вінниця тривала благодійна акція під назвою "Подаруймо дітям свято", організована департаментом освіти Вінницької міської ради та КЗ "Вінницька гуманітарна початкова школа №25". Головною метою акції було подарувати радість дітям, які проживають на прифронтових територіях та потрапили в складні життєві обставини.

Учасники акції, разом з організаторами, зібрали понад 150 пакунків, які вже відправилися від муніципалітету до дітей із прифронтового міста Слов'янськ. Волонтери незабаром доставлять ці подарунки малечі.

Десятки небайдужих людей приєдналися до ініціативи та готували новорічні сюрпризи для дітей. Учасники акції різноманітно підходили до вибору подарунків: хтось обирав іграшки та канцелярські товари, інші вибирали одяг, солодощі та книги. Усі подарунки були уважно упаковані в коробки, на яких були написи "Подарунок для хлопчика" чи "Подарунок для дівчинки", із зазначенням віку кожної дитини.

«Муніципалітет міста вирішив доєднатись до такої світлої та щирої ініціативи, яка з кожним роком охоплює все більше учасників. Результатом якої, буде ще більша кількість дітей, які попри війну отримають свято», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.



Переглядів: 662
Поширень: 0

Останні новини