Що подарувати близьким: ідеї подарунків на Новий рік

До Нового року 2024 залишились лічені дні, тому варто подумати про подарунки близьким.

Під час вибору подарунка враховуйте смаки близьких, їх потреби, хобі, вік та рід діяльності. Також зважайте на свій бюджет і пам'ятайте, що наразі є великий вибір бюджетних презентів.

Що подарувати рідним на Новий рік 2024?

Теплий плед Халат, піжама або домашні капці Комплект постільної білизни Шарф, рукавички або шапка Книга улюбленого автора або книга з рецептами Набір кухонних рушників або кухонних приборів Аромасвічка або дифузор з приємним запахом Квіти у горщику Повербанк або навушники Мило ручної роботи Посуд Набір чаю або кави Ялинкова іграшка з символом Нового року 2024 Подарункові набори (їстівні, в одному кольорі)

Якщо маєте трохи більший бюджет, то можете розглянути наступні ідеї новорічних подарунків:

Сертифікат на СПА-процедури чи масаж Квиток на театральну виставу, концерт або фільм Сертифікат на покупки в інтернет-магазині Сертифікат на майстер-клас Парфум Ювелірні прикраси Сумка або гаманець Подорож до мальовничого місця Фітнес-браслет або смарт-годинник Засоби для догляду за шкірою Кухонна техніка

Асортимент подарунків досить широкий, тож насамперед орієнтуйтесь на потреби та побажання рідних Вам людей. Додатково можете придбати букет квітів, мандарини, пляшку улюбленого напою або солодощі. Однак головне не забудьте про увагу для рідних під час новорічних свят!



Переглядів: 533
Поширень: 0

Останні новини