Дітям з Слов'янська передали подарунки, які були приурочені до різдвяно-новорічних свят

Нещодавно, перед різдвяно-новорічними святами, колектив працівників Вінницької міської ради передав понад 150 пакунків з подарунками дітям з Слов'янська, розташованого поблизу лінії фронту. Волонтери доставили пакунки малечі.

Десятки людей, які не залишились байдужими, приєднались до акції та підготували новорічні подарунки. Серед цих подарунків були іграшки, канцелярські товари, одяг, солодощі та книги. Усі подарунки були упаковані в коробки відповідно до статі та віку кожної дитини. Малеча з радістю приймала свої дарунки та виражала свої емоції.

«Від усієї родини хочу висловити подяку за чудовий подарунок дитині на свята. Нехай тих, хто причетний до цього, береже Бог – їх та їхні сім’ї!» – ділиться вдячністю родина Івах.

За словами директорки департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко, завдяки безкорисливості всіх, хто приєднався до акції "Подаруймо дітям свято!", маленькі жителі прифронтового містечка на Донеччині отримали можливість відчути підтримку та тепло під час різдвяно-новорічних свят.

«Дякуємо всім, хто долучився до акції. Нехай добро примножується, а світло ваших сердець не згасає», – каже Оксана Яценко.



Переглядів: 664
Поширень: 0

Останні новини