10 видів соку, які корисні для людей з підвищеним тиском

При артеріальній гіпертензії рекомендується споживати напої на основі певних овочів, фруктів і ягід, оскільки вони можуть стабілізувати тиск так само ефективно, як і медикаменти. Приготування цих корисних напоїв можливо вдома, використовуючи соковижималку або звичайну ложку, про це пишуть ua-novosti.info.

Корисні напої для людей з артеріальною гіпертензією включають такі:

    Гранатовий сік: Вижміть сік з гранатів, розбавте концентрат водою і, за бажанням, додайте чайну ложку меду.

    Калиновий напій: Розім'яте ягоди калини, процідіть і додайте мед. Рекомендується споживати по три столові ложки двічі на день.

    Мікс з апельсина, груші та ківі: Вижміть сік з цих фруктів і споживайте вранці через день.

    Хурма: Споживайте фрукт і сік, рекомендовано по дві склянки в день.

    Чорноплідна горобина: Промийте ягоди, розмінайте їх і процідіть. Корисно пити по 50 мілілітрів тричі на день перед їжею протягом двох тижнів, зробивши перерву в 30 днів.

    Картопляний сік: Рекомендується вживати три картоплі, розтерти їх на дрібній терці, відіжміть і споживайте негайно за 30 хвилин до прийому їжі.

    Огірковий напій: Готуйте так само, як і картопляний напій, споживайте по 100 мілілітрів двічі на день протягом двох тижнів.

    Кабачковий сік: Вживайте його двічі на добу, спочатку по дві столові ложки за півгодини до прийому їжі, потім поступово збільшуйте кількість до 100 мілілітрів. Курс триває 3 тижні.

    Гарбузовий сік: Споживайте по 1 столовій ложці тричі на день за півгодини до їжі.

    Буряковий напій: Натерте буряк, віджміть, настоюйте дві години і розбавте перед прийомом 50 мілілітрами води або іншого соку, такого як огірковий, морквяний або селеровий.


Переглядів: 457
Поширень: 0

Останні новини