Комфортні та безпечні умови для перевезення чотирилапих фахівців: поліція показала нове авто для кінологів та службових собак

У поліції Вінниччини з'явився новий спецавтомобіль, призначений для транспортування кінологів та їхніх службових собак. Цей позашляховик був переданий кінологічному центру за підтримки Гуманітарного фонду США та Національної поліції України. Автомобіль обладнаний всім необхідним для того, щоб забезпечити комфорт пересування "чотирилапих помічників" поліцейських на великі відстані.

Поліція Вінниччини продовжує удосконалювати свій кінологічний центр, де наразі проживають 40 службових собак породи "Німецька вівчарка". Ці пухнасті експерти спеціалізуються на пошуках вибухових речовин, наркотиків, а також у пошуках безвісти зниклих осіб та загиблих.

За словами начальника кінологічного центру, Юрія Байнака, у їхньому центрі існує тренувальний майданчик, вольєри для собак та чотири автомобілі. Тепер автопарк центру поповнився сучасним мобільним позашляховиком, що допоможе підняти службовий потенціал вівчарок.



Переглядів: 653
Поширень: 0

Останні новини