Сяйво діамантів та розкіш форм: у Вінниці відкрився перший офіційний магазин виробів від заводу “Кристал”

Мерехтливе сяйво, витонченість та спокусливі форми – це про прикраси, що закохують у себе з першого погляду.

Саме такі можна знайти у першому офіційному магазині виробів від заводу “Кристал”. Його урочисте відкриття відбулося 20 січня на першому поверсі ТРЦ “Мегамолл”.

З цієї нагоди “Кристал” запровадив акції та унікальні пропозиції, а ще підготував тематичні прикраси до Дня Святого Валентина, який буде зовсім скоро, а отже – є можливість завчасно попіклуватися про подарунки коханим.

Вже у перший день магазин привернув до себе увагу поціновувачів вишуканих та елегантних прикрас. У день відкриття всіх охочих також пригощали шампанським та цукерками, а ще розповідали про бренд та головну “родзинку” його виробів – якість. 

Розповімо про все детальніше і ми. 

Асортимент

В асортименті “Кристалу” – здебільшого прикраси у класичному стилі. Водночас, вони є масивні, мінімалістичні, експресивні та стримані, глянцеві, матові або з сатинуванням. Які б ви не любили, у “Кристалу” знайдуться варіанти на будь-який смак. 

Розкішні та вишукані сережки, каблучки, обручки, браслети, брошки, хрестики, ланцюжки, підвіски, а також комплекти прикрас – усе це можна побачити та придбати відтепер і в офіційному офлайн-магазині.

Наприклад, окремої уваги заслуговує яскрава каблучка з білого золота з розсипом діамантів та турмаліном. 

Для шанувальників срібла є витончені срібні прикраси, покриті родієм, що надає їм ще більш насиченого білого кольору, який зберігається надовго і не тьмяніє. 

Поціновувачки браслетів також знайдуть щось для себе. Наприклад, розкішний “тенісний” браслет, який складається виключно з діамантів. Саме такий увесь час носила тенісистка Серена Вільямс. Вона настільки його любила, що коли його загубила, через це затримали цілий тенісний турнір. Такий же браслет був улюбленим у принцеси Діани. 

Одна з найефектніших позицій – неймовірної форми сережки з діамантами та турмаліном. Така розкішна річ стане акцентною в образі, адже настільки неймовірне сяяння та незвичність дизайну неможливо не помітити.

Варіаціям каблучок та обручок можна присвятити окремий текст, однак якщо коротко, то запевнимо: їх у “Кристалі” чимало. Мініатюрні чи масивні, з розсипами дорогоцінного каміння чи з одним великим каменем або взагалі без – обрати точно є з чого. 

До речі, про кохання та вже згаданий раніше День Святого Валентина. До цього свята ви легко можете підібрати особливий подарунок. Наприклад, це може бути надзвичайно ніжний набір з сережок та підвіски, що виконані у формі сердець, з білого золота та діамантів.

А ще “Кристал” виконує бажання поціновувачів прекрасного й відтак пропонує не лише готові прикраси, а й можливість створити свою, абсолютно унікальну. 

Так, якщо ви бажаєте зробити собі чи близькій людині особливий та неповторний подарунок, ви можете надати майстрам “Кристалу” ескіз, а вони його перетворять у реальність. 

У “Кристалі” також можуть надавати “друге життя” каменям у прикрасах. Наприклад, якщо вам дорогий діамант, але ви хочете бачити його в іншій прикрасі – майстри виконають таке побажання. 

– Як каже головний гемолог заводу Андрій Головенько, діаманту може бути сотні тисяч років, він був, є і буде. Це найміцніший матеріал. Каміння може передаватися з покоління в покоління, бути таким собі членом родини. До того ж, зараз люди вкладають кошти не лише в нерухомість, а й в коштовності. Каміння – це свого роду валюта, що не втрачає своєї цінності, – розповідає головний виконавчий директор заводу “Кристал” Олександр Бутенко. 

Стандарти якості “Кристалу” та власна лабораторія

Окрім візуальної частини, у будь-якій справі дуже важливими є якість та відповідальне ставлення. В ювелірній справі – від якості матеріалів та майстерності фахівців залежить не лише зовнішня привабливість виробу, а й те, як довго він радуватиме око та чи, наприклад, не випаде з нього інкрустований камінець. 

“Кристал” – це майстерність, перевірена роками. Для створення ювелірних шедеврів тут використовують біле, жовте та червоне золото 585-ї і 750-ї проб (і комбіновані сплави), а також срібло 925-ї проби, покрите родієм. 

На фото – срібна брошка з чорною перлиною:

Серед каміння, яким оздоблюють прикраси, є діаманти, рубіни, сапфіри, смарагди, турмаліни, топази, цитрини, аметисти, а ще – перлини. При цьому, у “Кристалу” немає прикрас зі штучними діамантами – лише натуральне дорогоцінне каміння та високопробні матеріали. 

Вся сировина для виготовлення прикрас на “Кристалі” прискіпливо перевіряється. Так, наприклад, якість каміння аналізують професійні гемологи за низкою показників. 

Зокрема від 1 до 9 оцінюють колірність (де 1 – це найкращий показник) та від 1 до 12 оцінюють дефектність каміння (наявність чи відсутність сторонніх вкраплень або мікротріщини). 

Головний виконавчий директор заводу “Кристал” Олександр Бутенко розповідає, що “Кристал” проводить власну експертизу якості каміння і перевірку якості сплаву. Перевірка є ретельною, адже лише рівномірний сплав гарантує міцність виробу та збереження його первозданного вигляду надовго. 

З самого початку “Кристал” спеціалізувався на огранці невеликого каміння, що вимагає справді ювелірної точності та є дуже складною роботою. Відтак, майстри заводу виконують завдання найвищого рівня складності. 

У “Кристалі” гарантують якість своїх прикрас.

Про завод та плани на майбутнє

Завод “Кристал” засновано 1973 року. Він став першим, хто почав займатися огранкою діамантів в Україні. До речі, про історію заводу можна прочитати детальніше у матеріалі Vежі за ЦИМ посиланням

Наразі тут працюють висококваліфіковані майстри, частина з яких – вже понад 20 років, а дехто – майстри у другому поколінні. Від моменту відкриття і до нині “Кристал” жодного разу не зупиняв свою роботу та не знижував стандартів якості. 

Нині експорт прикрас за кордон, як це було раніше, призупинили. Адже з початком повномасштабної війни рф в Україні було скасовано авіасполучення, яким переправляли прикраси до інших держав. На сьогодні дві бронемашини, які доставляли прикраси до літака, віддали на потреби ЗСУ.

Наразі на “Кристалі” поновили обладнання та обробляють алмази для інших виробників, завод співпрацює з ювелірами США та Ізраїлю. 

Підприємство має власні запаси діамантів, а також отримує сертифіковане каміння з Антверпена (Бельгія). 

Загалом “Кристал” має чи не найбільший асортимент прикрас з діамантами в Україні, але згодом виробництво планують розширити, додати нові “лінійки” виробів відповідно до поточних трендів.

Окрім того, у планах, зокрема, – створення і інших преміальних брендів прикрас, співпраця з копальнями в Африці, відкриття музею діамантів. 

– Хочемо створити музей діамантів на нашому заводі, де можна буде обрати каміння та виріб, у якому ви хочете його бачити. І це так само буде сертифіковане у Європі каміння, яке за вашим бажанням перетворюватиметься на той ювелірний шедевр, який саме ви забажаєте, – каже Олександр Бутенко. 

Контакти

Завітати до магазину заводу “Кристал” у ТРЦ “Мегамолл” (вул.600-річчя, 17-Е) можна щоденно з 9:00 до 21:00.

До речі, за потреби до магазину можна звернутися для поточного чищення та полірування виробів. Привітні консультанти нададуть професійні поради по догляду за кожною прикрасою.

Зауважте, що з нагоди відкриття діє знижка -35%, а ще є флаєри на знижку у -5% (обидві пропозиції діють до 15 березня на весь асортимент).

Також замовити прикраси можна на сайті заводу, а доставка діє по всій країні.

Сайт “Кристалу” – ТУТ (в стадії розробки), Фейсбук-сторінка – ТУТ, Інстаграм – ТУТ, Тік-Ток – ТУТ.

Тож, якщо ви шукаєте прикраси для подарунка (собі або близькій людині), на заручини, на весілля, річницю тощо – звертайтеся до “Кристалу”. Саме тут майстри перетворюють дорогоцінні матеріали на шедеври, що обов’язково стануть улюбленими. 

Завод “Кристал” – наш власний, український виробник, що створює ювелірні вироби, які якісно конкурують з кращими європейськими брендами, і усвідомлювати це – окрема приємність!

Фото надані “Кристалом”



Переглядів: 472
Поширень: 0

Останні новини