У Вінниці відкриється виставка робіт Маргарити Кустош та її вихованців: додатковий майстер-клас для бажаючих (деталі)

Незабаром, 25 січня, о 15:00 в експозиційному залі Вінницького літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського відбудеться відкриття виставки картин під назвою "Життя через призму мистецтва". Авторами робіт є Маргарита Кустош та учасники студії "Inside Art studio". Це захід, який організовано за підтримки департаменту культури Вінницької міської ради.

Маргарита Кустош, крім того, що є психологом-арттерапевтом, також є талановитою художницею. Вона керує студією психології та мистецтва, яка є творчим простором для тих, хто цікавиться малюванням і хоче вдосконалювати свої навички в мистецтві або виражати себе через творчість.

Під час повномасштабної війни Маргарита Кустош провела численні майстер-класи в своїй студії для внутрішньо переміщених осіб, дітей з особливими освітніми потребами та мешканців міста. Багато з них стали постійними відвідувачами її майстерні.

На виставці буде представлено 47 робіт, як створених самою Маргаритою Кустош, так і творіння її учнів.

«Запрошуємо усіх охочих відвідати виставку у нашому музеї та поринути у світ яскравих барв та вираження емоцій через образи. Тут кожна робота несе у собі унікальну історію та особистий погляд на життя, які вражають своєю теплотою та глибиною», – говорить заступниця директора Музею М.М. Коцюбинського Марія Суржикова.

Також вона додала, що під час відкриття виставки її відвідувачі зможуть не лише насолодитися творами, а й зануритись у світ мистецтва, долучившись до майстеркласу з акварельного живопису, який проведе пані Маргарита.

Виставка діятиме до 12 лютого.

Довідки за телефонами: (0432) 64 71 02, 067 211 52 71.



Переглядів: 500
Поширень: 0

Останні новини