Де поповнити Муніципальну карту вінничанина: У Вінниці розширили перелік місць поповнення

Вінницький інформаційний центр повідомляє, що відтепер у місті збільшили перелік точок, де можна поповнити Муніципальну карту вінничанина, оскільки торговельна мережа міста розширила перелік пунктів обслуговування. 

«Задля комфорту вінничан, дослухаючись до їхніх побажань, відновили можливість поповнювати Муніципальну картку вінничанина через магазини мережі "Домашній маркет"», – уточнюють у КП «Вінницький інформаційний центр».

Крім того, до переліку пунктів продажу та поповнення додались ще кілька нових точок мережі супермаркетів «OSNOVA», «PRO/Просто продукти». Отже, на сьогодні вінничани можуть поповнювати муніципальні картки у 60 пунктах, - повідомляє міська рада.

Оновлений перелік з адресами розташування можна переглянути за посиланням https://et.vn.ua/buy-offline.

Нагадаємо, що поповнити Муніципальну картку вінничанина можна також онлайн – через сайт, а також через термінали самообслуговування.

Через сайт et.vn.ua – здійснюється поповнення проїзного та «гаманця», активація кожного з продуктів здійснюється вручну на валідаторі шляхом натискання кнопки «ІНФО» та піднесення картки до зчитувача. Після активації можна здійснювати оплату проїзду. Через термінали самообслуговування EasyPay – можливе лише поповнення «гаманця». Активація здійснюється вручну на валідаторі шляхом натискання кнопки «ІНФО» та піднесення картки до зчитувача, через 30 хв з моменту поповнення. Після запису онлайн-поповнення можна здійснювати оплату проїзду. Через 60 точок продажу та поповнення, які знаходяться поблизу зупинок громадського транспорту – можливе поповнення «гаманця» та проїзного. Активація коштів здійснюється у момент запису даних на картку касиром.

До точок продажу належать кіоски «Преса», окремі магазини мережі «OSNOVA», «PRO/Просто продукти» та магазини «Пролісок», «Близенько», «Бджілка Мая». Адреси розташування доступні на сайті Муніципальної картки вінничанина.



Переглядів: 423
Поширень: 0

Останні новини