Для активної молоді та волонтерів Вінниці організували відпочинок на ковзанці

Учора, 7 лютого, майже сорок юних містян мали можливість активно провести час і вперше спробувати катання на ковзанах. Похід на ковзанку до «Льодової арени», організований відділом молодіжної політики ВМР, був призначений для активної молоді, волонтерів та молоді з числа внутрішньо переміщених осіб.

Учасники заходу мали шанс продемонструвати свої навички на ковзанах, взяти участь у змаганнях на швидкість, показати складні трюки і насолодитися спілкуванням з друзями. Крім того, всі бажаючі отримали майстер-класи від досвідчених тренерів, які допомагали вдосконалити навички катання на ковзанах.

«Ми неймовірно вдячні за запрошення. Це те що треба, адже тут весело, спортивно та круто, – каже тринадцятирічний Дмитро.– Цього разу я вдруге став на ковзани, але зміг втримати баланс і поїхати впевнено та швидко».

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак зазначила, що подібні заходи організовують не вперше і щоразу відчувають величезну енергію та ентузіазм, з якою юні вінничани сприймають кожну таку акцію.

«Ми вкотре переконалися, наскільки важливо проводити такі ініціативи для нашої молоді. Похід на каток допомагає їм не лише розважитися, а й підтримати здоровий спосіб життя», – підсумувала вона.



Переглядів: 381
Поширень: 0

Останні новини