Секрети стрункості японок

Спеціалісти виявили таємницю краси і стрункості японок. Виявляється, для збереження чудового зовнішнього вигляду та загального самопочуття жінки в Японії ретельно дбають про шкіру та правильно харчуються, зокрема, уникають вживання солодощів з цукром і хімічних добавок. Про це пише elegantwoman.kyiv.ua.

Основний прийом їжі для японців - сніданок, який складається з численних корисних страв, поданих у невеликих порціях на малих тарілках. Після прийому їжі вони часто п'ють зелений чай, багатий катехіном EGCG, що підтримує здоров'я артерій, знижує рівень шкідливого холестерину і захищає від раку. Рекомендовано пити до 750 мл зеленого чаю на день.

Суп місо є найпопулярнішим супом в Японії, склад його змінюється залежно від регіону та сезону, але завжди містить місо-пасту з соєвих бобів та бульйон "даші". Вчені з Національного онкологічного центру вважають, що цей суп знижує ризик розвитку раку молочної залози.

Японці не споживають хліб, замість нього вони їдять рис під час кожного прийому їжі. Крім того, вони регулярно вживають ферментовану сою, яка допомагає зміцнити м'язову масу і підтримує фігуру. Як десерт вони вибирають свіжі ягоди і фрукти, а також придумали рисове морозиво - Мойши.

Що стосується фізичних навантажень, японські жінки віддають перевагу ходьбі, велосипедним прогулянкам і східним єдиноборствам. Головна таємниця довголіття, за словами місцевих мешканців, полягає у прийомі термальних ванн, які вони вважають найкращим методом профілактики різних захворювань.

Крім стрункої фігури, японки відзначаються красивою шкірою. Вони щодня ретельно очищають шкіру та використовують різноманітні маски, в той час як європейські жінки використовують їх 1-2 рази на тиждень.



Переглядів: 397
Поширень: 0

Останні новини