«Градо Строй» - активний учасник ринку нерухомості

Компанія «Градо Строй»- активний учасник ринку нерухомості України, досвід і професіоналізм якого підкріплений співробітництвом з великими, зарекомендувавшими себе, українськими і зарубіжними компаніями.

Високий рівень фахівців команди групи компанії «Градо Строй» сприяє втіленню в реальність проектів різного рівня  складності. Саме тому компанія відома як в сегменті будівництва житлових комплексів «бізнес- класу» і більш доступного житла, так і в будівництві комерційної нерухомості. Кожен з побудованих або реконструйованих об'єктів є унікальним за своєю архітектурою, відповідає тенденціям ринку і вимогам споживачів.

Компанія «Градо Строй» розробила жорстку систему контролю якості робіт, таких як якість зварних з'єднань, ущільнення грунтів, міцності бетону. Всі матеріали, що використовуються, проходять сертифікацію і відповідають державним стандартам України.

Компанія «Градо Строй» керується принципами, що гарантують якість будівельних робіт і кінцевого продукту, а не швидкістю завершення робіт. Вона не застосовує активні добавки у бетонній суміші, що скорочують час твердіння розчину, перешкоджають замерзанню при мінусових температурах повітря. Використання хімічних компонентів при будівництві категорично заборонене.

Компанія «Градо Строй» створена для максимально ефективного управління проектами зі зведення житлових будинків, офісних та торгівельно-побутових комплексів, промислових об'єктів. Більше тисячі сімей міста Вінниці вже стали володарями затишних і комфортних квартир. Триває зведення житлових кварталів і торгових центрів, промислових і стратегічних об'єктів.

м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1

www.gradostroi.com.ua

Тел.: (068) 432-12-34, (063) 364-37-45


Переглядів: 2145
Поширень: 1

Останні новини