Професійні обрії: у Вінниці для дітей влаштували профорієнтаційну зустріч з представниками бізнесу

Днями, 24 травня, у Вінниці відбулась чергова зустріч проєкту «Професійні обрії» департаменту соцполітики ВМР та Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Цього разу для дітей Захисників, Захисниць та ВПО влаштували зустріч з представниками бізнесу. Хлопці та дівчата дізнавалися, як працюють різні заклади міста: готельний комплекс «Франція», ресторан Happy Monkey та «Сімейна цукерня».

Це передостання зустріч у межах проєкту “Професійні обрії”. Протягом квітня та травня діти знайомились із роботою представників різних професій, спілкувалися з журналістами, айтівцями, акторами, режисерами, психологами та багатьма іншими. Діти також висловили бажання дізнатися, як створювати та розвивати власний бізнес, адже багато з них прагнуть розвиватися саме у підприємницькій сфері.

Для початку понад 20 дітей зібралися у холі готелю «Франція», щоб вирушити на екскурсію закладом. Учасникам проєкту провели екскурсію по закладу, показали декілька номерів, басейн, літню терасу та СПА-комплекс.

Особливо юних бізнесменів вразив президентський номер, де зупинялися імениті гості з України та з-за кордону.

Згодом діти вирушили до ресторану Happy Monkey, де старший менеджер Роман Поляк розповів дітям про концепцію закладу «Щаслива сімʼя», історію ресторану, систему роботи. Також він відповів на питання дітей про бізнес-план, видатки та прибутки, окупність такого бізнесу. Для хлопців і дівчат влаштували екскурсію на кухню та частування.

Після цього учасників проєкту зустріли власники «Сімейної цукерні» – Сергій та Ганна Дорошенко. Вони переїхали до Вінниці з Харкова та вирішили відкрити тут «солодку» крамницю. Подружжя поділилося, які невдачі можуть спіткати бізнесмена-початківця та як цього уникнути. А також дали хлопцям та дівчатам професійні поради.

Від власників закладу діти отримали солодкі подарунки на згадку.

Джерело: ВМР



Переглядів: 379
Поширень: 0

Останні новини