Звітна виставка «Різдвяна палітра» працює у залі Спілки художників

Помилуватись художнім зображенням наших зимових вулиць, порадіти зимовим святам споглядаючи прекрасне, побачити твори сакрального мистецтва, декоративно-прикладні роботи професіоналів і скульптуру малих форм можна на виставці, що працюватиме впродовж всіх зимових свят у виставковій залі обласної організації Національної Спілки художників (вул. Пушкіна, 2).

Голова спілки Віталій Кононович Каспрук, відкриваючи виставку з майже сотні різноманітних робіт, розповів що все, продемонстроване на ній – свіжі роботи вінницьких митців, створені ними впродовж останнього року. «Кожен з художників в свої твори вкладає власну філософію, власне ставлення до життя, щоденне опрацювання буденності і щире прагнення до миру».

Традиційно напередодні новорічних свят вінницькі художники виставляють свої найкращі роботи для перегляду у великій світлій залі обласної організації Національної Спілки художників. У експозиції домінують твори зимової тематики. Весь калейдоскоп представлених робіт об'єднує святковий передноворічний та різдвяний настрій. 

Вхід на виставку вільний. Працюватиме експозиція до 15 січня щодня з 10.00 до 19.00 без вихідних.



Переглядів: 2564
Поширень: 0

Останні новини