Основні переваги проживання у ЖК «Комфорт»

 Основні переваги проживання у ЖК «Комфорт»

Компанія «Градо Строй» тримає курс на забезпечення максимальної доступності своєї продукції найширшому колу споживачів.

Архітектори підняли будинки на п’єдестал, щоб, з одного боку, зробити життя мешканців більш сучасним, ну а з іншого, за рахунок закритої території і ефективного використання дворового простору кожного із будинків, — затишним і комфортним. В той же час з вікон квартир жителів нових велетнів відкриватиметься чудовий краєвид на нічим необмежені простори  міста.

Його особливістю є вдале поєднання найважливіших переваг:

    розвинена соціальна і комерційна інфраструктура тихе та зручне місце для проживання хороша транспортна розв’язка неподалік парк та сквери навколо багато навчальних закладів поряд медичні заклади, супермаркети, аптеки програми, безвідсоткова розстрочка від забудовника концепція “двір без авто” підвищена шумоізоляція квартир розташування в тихій і зеленої частини міста безпосередня близькість до транспортних артерій міста

Архітектура комплексу, його прибудинкова територія, оформлення вхідних груп, будуть виконані в одному дизайнерському стилі, що нагадують бджолині соти і робить його неповторним.

Для автомобілів мешканців комплексу у стилобатній частині ЖК  «Комфорт» запроектовано паркінг. Це забезпечить надійне збереження автомобілів та спокій їхніх господарів. Швидкісні та безшумні ліфти піднімуть власника авто у власну оселю прямо з паркінгу.

В усіх будинках запроектовані комерційні приміщення, які можна буде придбати для відкриття продовольчих магазинів, аптек, ресторанів, дитячих та розважальних гуртків, щоб мешканці новобудов могли отримати максимум якісних товарів і послуг навіть не виходячи за територію свого комплексу.

Звертайтесь за адресою: вул. Стрілецька, 1а.

Телефони відділу продажу: 068-43-21-234; 063-364-37-45



Переглядів: 2629
Поширень: 2

Останні новини