Вінничан запрошують на інтерактивну екскурсію минулим

Побачити, як виготовляли одяг та зброю в часи палеоліту та  здобували їжу в епоху енеоліту можна без машини часу. Вінничан запрошують на інтерактивну екскурсію минулим.  Її проведуть 3 березня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї. Учасники археологічної мандрівки  часом познайомляться із "примітивними"  технологіями первісних народів та племен. Спробують на собі ремесла людей, які проживали на Вінниччині тисячі років тому. 

Також під час "уроку виживання" відвідувачі музею довідаються  секрети трипільського ножа, що тисячі років пролежав в землі, вагу бойової сокири з граніту й таємниці інших експонатів.

"Доторкнутися до минулого, починаючи з пізнього палеоліту, усвідомити як важко було вижити в складних умовах нашим предкам. І як шляхом пошуку виходу зі складних ситуацій поступово почався технічний прогрес. Навіть ті, хто любить фільми документальні в традиції ВВС та Хісторі, мабуть були б не проти не просто десь в дворі, чи на природі спробувати щось зробити за допомогою "примітивних технологій",  а бачити і навіть тримати в руках деякі автентичні інструменти віком в тисячі років які полегшували життя нашим предкам", - розповідає  науковий співробітник сектору археології Олександр Фіщук.

Попередня реєстрація за посиланням.

Вхідний квиток для дітей та студентів – 10 грн.

Вхідний квиток для дорослих – 20 грн.

Екскурсійна путівка – 100 грн (з групи)



Переглядів: 1614
Поширень: 0

Останні новини