На Vinytsia Fashion Week Kids приїдуть дизайнери з усієї України

11 дизайнерів, 13 показів та більше двох сотень дітей-моделей прийматиме модний захід для дітей і дорослих VFWKids, що проводиться у Вінниці вже вдруге. 5 квітня о 14.00 у ресторані AURA розпочнеться грандіозна подія у світі дитячої моди, саме тут зароджуватимуться нові тенденції та тренди для дітей і підлітків, саме тут зберуться всі модники та модниці до 18 і старше. 

Запрошення можна замовити за телефоном +38063-804-4509; +38097-504-3221.

Глядачі матимуть змогу переглянути колекції як відомих уже дизайнерів, так і початківців. Наприклад, 14-річний Кирил вперше покаже колекцію модних образів для хлопців свого віку. Вже не перший раз до Вінниці завітає з показом дизайнерка Вікторія Денисова, випускниця Академії Андре Тана. Порадує своїми новинками і дизайнерка Евеліна, яка брала участь в проекті «Подіум 1+1». А ще можна буде побачити колекцію чарівних єдинорогів, зі смаком втілений family look і навколо буде чимало солодощів і квітів. 

Спеціально запрошеним гостем події стане Міс Україна Plus Size, телеведуча та учасниця багатьох теле-проектів, старший лейтенант Поліції Вікторія Щелко.

Вперше VFWKids відбувся минулої осені і зібрав 9 дизайнерів та 180 юних моделей. Цієї весни  знову професійні діти-моделі, а також діти-моделі з особливими потребами вийдуть на подіум Vinytsia Fashion Week Kids і не тільки! У ролі моделей в цьому сезоні спробують себе і батьки наших юних зірочок. 

Місце проведення заходу – ресторан AURA, популярний заклад у Вінниці, що славиться своєю вишуканою кухнею і чудовим інтер'єром. Він стане ідеальним майданчиком для демонстрації нових колекцій для дітей і тінейджерів. В рамках проекту відбудеться прес-конференція для дизайнерів, яка передуватиме показам. На неї запрошені представники дитячих журналів про моду, тв-програм і діти-журналісти.

Розпочне покази 14-річна Вікторія Денисова (бренд V.DENI) з колекціями для підлітків, що носять назви «Хрестики-нолики», «Калейдоскоп» та Be your self. 

CAF studio – партнери заходу, також візьмуть участь у показах, демонструючи одяг, що вже показували на вінницьких подіумах. 

Ірина Білецька покаже колекцію «Зефір» для дітей віком від 2 до 15 років: перлини, стрази, вишивка, мереживо, намиста, брошки і пояса. 

Одяг від киянки Тетяни Васіної красивий і зручний, адаптований для дитячого віку і фігури, виготовлений ​​переважно з натуральних «дихаючих» тканин.

Вінницька дизайнерка, засновниця студії Party kids Олена Чула презентуватиме колекцію Flowers party («Квівткова вечірка») – неймовірні квіти оживуть на подіумі і заграють усіма барвами весни. 

Дизайнерка Любов Кришталь та її творча майстерня «Кришталева краса» вже багато років поспіль створює одяг для дітей. На цей раз вона демонструватиме колекцію «Мультяшки» - яскраве, комбіноване, з дитячими принтами вбрання для самих маленьких. 

А вінницький салон-магазин модного дитячого одягу Royal kid одягне найменших модників у бренди Італії, Польщі, Португалії. 

Ольга Крайнова та її бренд «ОК» запропонує «Квіткову феєрію» - колекцію, виконану з натуральної вовни у техніці валяння, з стильними авторськими виробами ручної роботи. 

Весняну мереживну колекцію «Пудра» для маленьких принцес покаже дизайнерка Олена Білик: бісер, перлини та багатошарові спідниці, вся ця краса для урочистих виходів юних королев. 

«К&К» - це дизайнер-початківець Кирил Кришталь, який у першій колекції «Яскраві барви вулиць» запропонує свій варіант повсякденного і спортивного стилів: молодіжні світшоти, туніки, сукні та футболки з ніжного трикотажу. 

Колекція бренду Vitalite (який увійшов в двадцятку кращих на проекту «Подіум») та дизайнерки Евеліни носитиме назву «Солодка мрія», а надихнули дівчину солодощі, які так люблять діти.

Побачити на подіумі «Єдинорожків» можна буде в колекції від бренду Limerens. Прикрашатимуть казкових тваринок аксесуари ручної роботи від Ariana Beauty Box.

Свіжу колекцію «Стихії» презентуватиме відома вінницька дизайнерка Katrin Fox. Це будуть вечірні та коктейльні вбрання для малих і дорослих – family look. Модний кораловий колір та глибокий синій, чимало пайєток та візерунків, романтичний і спортивний стилі – ефектна і зручна колекція, натхненна мультфільмом «Аватар Аанг повелитель стихій».


Теги: мода діти

Переглядів: 5405
Поширень: 0

Останні новини