Аби зупинити «ВАЗ», яким керував нетверезий водій, патрульним довелось застосувати зброю

Третього квітня неподалік с. Махнівка Козятинського району екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль «ВАЗ 21099», яким керував нетверезий хмельничанин. Не вимогу поліцейських зупинитись за порушення правил дорожнього руху водій не відреагував та збільшив швидкість.  

Близько 2.25  під час несення служби у м. Калинівка екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль, водій якого, грубо порушивши правила дорожнього руху, їхав по зустрічній смузі руху. За допомогою світових та звукових сигналів поліцейські спробували зупинити водія «ВАЗа», але він не відреагував та почав тікати.

Тікаючи від поліцейських, водій автомобіля неодноразово виїжджав на зустрічну смугу, створюючи небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Аби не наражати на небезпеку оточуючих та зупинити правопорушника, поліцейські застосували зброю. Пострілом у заднє колесо автомобіль був зупинений.

Як з’ясувалось, за кермом транспортного засобу перебував 29-річний житель Хмельницької області з явними ознаками алкогольного. Факт перебування правопорушника у стані алкогольного сп’яніння засвідчив «Драгер» - 0,96 проміле.   

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст.130 КУПаП.



Переглядів: 1909
Поширень: 0

Останні новини